Buitengewoon mooie villa voorzien van alle luxe in de baai van Mindelo, de meest bruisende stad van Kaapverdië op wandelafstand van alle bars en restaurants. U betreedt deze woning (850 vierkante meter) via een granieten trap of via een panoramische lift. Op het gelijkvloers is er een garage voor 2 auto's en nog een extra appartement dat dienst kan doen als bureau.

 

Op de eerste verdieping: hal, grote zitplaats met een keuken en bijkeuken, bar en eetkamer, terras met Infinity pool van 10 meter op 5 meter gemaakt met Italiaanse glasmozaïek. Dubbele beglazing (Reynaers aluminium, en Extreme glas) en een badkamer en toilet en binnentuin.

Op de tweede verdieping groot terras met 3 slaapkamers en 2 badkamers en game room, kleine tuin en wasplaats. Alle kamers hebben Sonos, airco, internet, alarm en camerasysteem.

Op de derde verdieping bevindt zich de master bedroom met badkamer en een groot terras en bibliotheek. Het dak is afgewerkt met EPDM en 25 zonnepanelen.

Al de papieren van deze villa met zeezicht zijn IN ORDE!!!

 

gegevens:

Prijs:  990.000

Bouwjaar:  2015

woning type:  vrijstaande woning

 

specificaties:

4 badkamers, 5 slaapkamers, zwembad, airconditioning, tuin, balkon, parkeerplaats, garage, zonnepanelen, alarm installatie.

 

Adres:   Santa Filomena 

Plaats:  Mindelo, Sao Vicente

Land:    Kaapverdië

Regio:   Barlavento